AK Parti Urfa il başkanlığı için 5 isim İstanbul'a çağrıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan adayı olarak isimleri geçen Ali Delioğlu, Abdurrahman Kırıkçı, Mustafa Yavuz, İ. Halil Kızılelma ve Bekir Kan’ı İstanbul’a çağırdı.


AK Parti Urfa il başkanlığı için 5 isim İstanbul'a çağrıldı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni başkanın kim olacağı merakla bekleniyor. Şanlıurfa’ya gelerek bu konuda bir dizi görüşmelerde bulunan AK Parti Heyeti, ismi geçen adayları genel merkeze bildirmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti İl Başkan adayı olarak isimleri geçen Ali Delioğlu, Abdurrahman Kırıkçı, Mustafa Yavuz, İ. Halil Kızılelma ve Bekir Kan’ı İstanbul’a davet etti.

 

ADAY BELLİ OLACAK

İsimleri geçen adaylar, İstanbul’da yarın Erkan Kandemir ile bir araya gelecek. AK Parti İl Başkan Adayının, Kandemir ile yapılacak görüşmenin ardından belli olması bekleniyor.

 

ADAY CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

AK Parti İl Başkan Adayı olarak belirlenecek isim, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşecek. Kongrenin, 17 Şubat’ta yapılması planlanıyor.