Canpolat: Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde öğretmenlerle bir araya gelip, Öğretmenler Gününü bir haftaya yaymak istediklerini ifade ederek, bu doğrultuda çeşitli etkinlikler yapacaklarını söyledi.


Canpolat: Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir dizi etkinlik programladı. Haliliye Kaymakamlığı ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize edilen etkinliklerin ilkinde, öğretmenlere Göbeklitepe gezisi düzenlendi. Göbeklitepe’yi rehber eşliğinde gezen öğretmenler, daha sonra Haliliye Belediyesi Geleneksel El Sanatları Merkezinde Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Kaymakamı Metin Esen ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ile bir araya geldi.

Canpolat, yarınların teminatı olan çocukların eğitiminde önemli görevler alan öğretmenlerin gününü kutlarken, eğitim üzerine görüş alışverişinde bulundu. Öğretmenlerin ve eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerinin de altını çizen Canpolat, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Haliliye Kaymakamlığımız ile beraber organize ettiğimiz bir program çerçevesinde bugün öğretmenlerimizi misafir ettik. Aynı zamanda kendilerine bir gezi tertip ettik. Biz öğretmenler Gününü bir gün olarak değil hafta olarak kutlanması taraftarıyız. Bu doğrultuda da inşallah bir dizi program gerçekleştireceğiz. Bize destek olan Haliliye Kaymakamımız Sayın Metin Esen, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Vural’a ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum.”

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen ve düzenlenecek etkinliklerle ilgili konuşan Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, “24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile Sayın Belediye Başkanımız  Mehmet Canpolat’ın daveti ile buradayız. Öğretmen arkadaşlarımızın da adına Başkanımız Mehmet Canpolat ve Sayın Kaymakamımız Metin Esen’e teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan öğretmenler, Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kaya ile birlikte Haliliye Belediyesi tarafından hizmetine sunulan Geleneksel El Sanatları Merkezinde incelemelerde bulundu. Merkezde yapılan mesleki eğitim çalışmaları ile ilgili bilgi alan öğretmenler, daha sonra merkezden ayrıldı.