Vali Erin'den tepki çeken görüntülere yanıt geldi!

Bugün sosyal medyada gündeme gelen sağlık çalışanlarının hastalara kötü davrandığı iddia edilen görüntüler hakkında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’den yanıt geldi. Vali Erin, "Bir kaç gün içinde hiç bir sorun kalmayacak" dedi.


Vali Erin'den tepki çeken görüntülere yanıt geldi!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin sosyal medya üzerinden kendisine yapılan çağrıyı yanıtsız bırakmadı.

Bugün Eyyübiye İlçesinde bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çekilen bir video ile sağlık personellerinin hasta yakınlarına kötü davrandığı iddia edildi. Videoda sağlık personelinin kendisini kaydeden hasta yakınına tepki gösterdiği ve agrasif olduğu görüldü. Video sosyal medyada Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin. Lütfen özellikle bu hastaneyi teftiş edin. Eyübiye Devlet Hastanesi görevlileri hasta yakınlarına çok kötü muamelede bulunuyorlar. Birkaç yakınımdan daha şikayet aldım ..!" sözleri ile paylaşıldı.

Kendisine yapılan çağrıya duyarsız kalmayan Vali Erin, sorunun yakın zamanda çözüleceğini belirterek "Yeni bir düzenleme yapıyoruz. İnşallah bir kaç gün içinde hiç bir sorun kalmayacak. Ama ağır iş yükü ve stres altında fedakarca hizmet veren sağlık çalışanlarımıza hep birlikte yardımcı olmamız gerekiyor. Hayırlı Bayramlar" yanıtını verdi.