Gençler sınav stresini sinemayla attı

Gençler sınav stresini sinemayla attı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, belediye bünyesinde bulunan üniversiteye hazırlık kursunda ve kütüphanelerde öğrenim gören öğrencilerle “Kesişme: İyi Ki Varsın Eren” filmini izledi.

06 Ocak 2022 - 14:10 - Güncelleme: 06 Ocak 2022 - 14:19

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, öğrencilerle sinema etkinliğinde buluştu.

Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezindeki kütüphanede ve Bahçelievler Gençlik Merkezindeki üniversiteye hazırlık kursunda öğrenim gören öğrenciler için etkinlik düzenlendi.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Trabzon-Maçka’da 11 Ağustos 2017’de Astsubay Ferhat Gedik ile PKK’lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün hayatını anlatan “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izleyen öğrencilerle bir araya geldi.

Düzenlenen etkinliklerin sınav motivasyonlarını artırdığını kaydeden öğrenciler, gençlerin yanında olan Canpolat’a teşekkürlerini iletti. 

“BU TİP ORGANİZASYONLARIMIZA  DEVAM EDECEĞİZ”

Öğrencilere yönelik faaliyetlerin süreceğinin altını çizen Canpolat, şu ifadeleri kullandı:

“Haliliye Belediyesi olarak Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu, Haliliye Belediyesinin kütüphanelerinde ve okuma salonlarında eğitime devam eden öğrencilerimize bir ara dönem anlamında, nefes olması, farklı bir atmosfer yaşamaları için sinema etkinliği düzenledik.

Bizler de, bize bağlı bulunan yaklaşık binin üzerindeki öğrenci kardeşlerimizi kademeli bir şekilde sinema salonlarına taşıyoruz. İyi Ki Varsın Eren filmini hep birlikte izliyoruz. Bu tip organizasyonlarımıza da devam edeceğiz. Çünkü gençlik bizim geleceğimiz, gençliğimizin nasıl ki eğitim ve kurslar anlamında yanlarında olduysak inşallah böyle kültürel ve sosyal faaliyetlerde de her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz”.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...