Gelecek Partisi Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı belli oldu

Gelecek Partisi Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı belli oldu

Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Gelecek Partisi'nin Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Gazeteci-Yazar Dilek Eşki oldu.

19 Nisan 2021 - 21:40 - Güncelleme: 19 Nisan 2021 - 21:51

Hızlı bir şekilde teşkilatlanmasını bitirip sahaya inen Gelecek Partisi, Şanlıurfa'da kadrosunu oluşturmaya devam ediyor.

Parti, son olarak kentte Kadın Kolları Başkanlığı için Gündem Urfa Haber sitesinin imtiyaz sahibi olan Gazeteci-Yazar Dilek Eşki ile yollarını birleştirdi. Eşki partinin kadın kolları başkanı oldu. 


Dilek Eşki Kimdir?

Aslen Şanlıurfalı olan Dilek Eşki, ilk okulu dördüncü sınıfa kadar örgün okumuştur. Dördüncü sınıftan sonra orta okul ve liseyi açıktan okuyup bitirdikten sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra Harran Üniversitesi Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans'a başlamıştır.

2016 yılının ağustos ayından beri yayın hayatında olan Gündem Urfa internet haber sitesinin kurucusudur. 2015 yılından beri köşe yazarlığı yapmaktadır. Aynı zamanda profesyonel fotoğrafçılık alanında çekimleri mevcuttur. 2013 yılından beri çeşitli sivil toplum kuruluşlarında hem gönüllü hem aktif görev almıştır.  Bunlar arasında İHH, AFAD, ŞANGED, KADEM, KIZILAY yer almaktadır.

İyi derecede Kürtçe, orta derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...