Eyyübiye’de okullarda ağaçlandırma seferberliği başladı

Eyyübiye'de okullarda ağaçlandırma seferberliği başladı

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ‘Yemyeşil Okullar’ projesi kapsamında ilçe genelinde başlatılan ağaçlandırma seferberliğinin startını verdi.

02 Kasım 2021 - 12:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ağaçlandırma seferberliği Eyyübiye ilçesinde de devam etti. AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Yemyeşil Okullar ‘ projesinin startı Dr. Cavit Özyeğin ilkokulunda verildi. Ağaçsız okul kalmayacak mottosu ile başlatılan ağaç dikme seferberliğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş ile Gençlik Kolları üyeleri katıldı. Ağaçlandırma seferberliğinin ilçe genelinde süreceğini belirten Başkan Kuş, hedeflerinin yemyeşil Eyyübiye olduğunu söyledi.

Okul bahçelerine ve boş buldukları her alana ağaç dikeceklerini söyleyen Başkan Kuş,”Ülkesine aşık, Yeşile aşık Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı ile Ülke genelinde ağaçlandırma ile ilgili seferberlik başlatıldı. Gençlik Kollarımızın organizesi ile İlçe Başkanımız Mehmet Moğal ile birlikte İlçemizin farklı yerlerinde Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda ağaçlandırma seferberliği başlattık. Ağaç deyince Peygamber Efendimiz (S.A.S.)’in Hadisi Şerifi hemen aklımıza gelir. “ Kıyametin kopacağını bilseniz bile bir ağaç ekin”. İşte hem Ülkesine hem yeşile hem de Peygamberine aşık sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatını baş göz üstüne sayıp, ilçedeki okullarımızda ağaçlandırma çalışmalarına başladık. Süreç içinde tüm okullarımızı ve boş bulduğumuz her alanı ağaçlandırıp, yemyeşil bir Eyyübiye oluşturacağız. “dedi.

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise,”Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı üzerine İlçe genelinde Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İlçe teşkilatı olarak boş olan yerleri ağaçlandırma seferberliği başlattık. İnşallah Eyyübiye’de ağaçsız yer bırakmayacağız. Belediye Başkanımızın desteği ile Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın talimatı ile Yeşil Eyyübiye inşa edeceğiz. “ şeklinde konuştu.

AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Göktaş ise şunları söyledi,”Öncelikle İlçe Belediye Başkanımıza  ve İlçe Başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz bugün burada Cumhurbaşkanımızın talimatını aldık ve talimatını gereğini yerine getirmek için Tüm Eyyübiye’deki  okullarımızda Şubat ve Mart ayına kadar aralıklarla gördüğümüz boş alanlara ağaçlarımızı ekmeye devam edeceğiz. Bizde durmak yok yola devam var. Yemyeşil bir Eyyübiye için devam edeceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...