Eyyübiye’de 200 ailenin evi yaşanabilir hale geliyor

Eyyübiye'de 200 ailenin evi yaşanabilir hale geliyor

Engelliler, kronik hastalar ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destekler kapsamında bugüne kadar binlerce vatandaşın hayatını güzelleştiren Eyyübiye Belediyesi, uygulamaya koyduğu yeni proje ile ihtiyaç sahibi 200 ailenin evlerini onararak, yaşanabilir hale getirecek.

13 Mayıs 2022 - 12:12 - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 - 12:15

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleri sonucu, uluslararası yardım kuruluşu IOM ile yapılan işbirliği protokolü doğrultusunda hayata geçirilecek proje kapsamında, Eyyübiye sınırları içerisinde bulunan 200 dar gelirli ailenin zor şartlar altında yaşadığı evler baştan sona yenilenecek.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş daha önce de onlarca muhtaç ailenin evlerinin tadilatını gerçekleştirerek ve hayır dualarını aldıklarını belirtti.

İlçede yaşayan ve hayatlarını zor şartlar altında sürdüren çok sayıda aile bulunduğunu ifade eden, Başkan Kuş, şunları kaydetti:

“Komşularının ve yakınlarının destekleriyle ayakta duran bu ailelerimizin yaşadıkları evlerin hali gerçekten içler acısı. Kapı pencereleri olmayan, banyosu, mutfağı, lavabosu bile olmayan evler bulunuyor. Bu insanlarımıza destek olunmasını isteyen halkımızın talepleri doğrultusunda bugüne kadar onlarca evin tadilatını yaptık. Hem onların hem de halkımızın dualarını aldık. Bugün başlattığımız projeyle de yine aynı durumdaki 200 ailemizin yaşam alanlarını güzelleştirmek için çalışmalara başlıyoruz. Muhtaçlık kriterlerini taşıması şartıyla tespit ettiğimiz 200 ailemizin evlerini baştan sona yenileyecek, yaşanabilir hale getireceğiz. İmkânımız oldukça bu tür projelerimize devam edeceğiz”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...