Emin Yetim Hal Pazarını esnafının sorunlarını dinledi

Emin Yetim Hal Pazarını esnafının sorunlarını dinledi

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında Hal Pazarı esnafını ziyaret etti.

14 Nisan 2023 - 11:34

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde İYİ Parti’den Şanlıurfa Milletvekili Adayı olan Emin Yetim, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlere sayılı günler kalan temposunu hız düşürmeden devam eden İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in son durağı Şanlıurfa Hal Pazarı esnafı oldu.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, burada bulunan 200’e yakın Hal Pazarı esnafını tek tek ziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler için destek isteyerek çözüm önerilerinde bulundu. 
Şanlıurfa Hal esnafının sorunlarını dinleyen İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, “Özlediğimiz eski Türkiye’de vatandaşlarımız alışverişlerini kilo ile çuval ile yaparken şimdi gram ile yapmaya başladılar. Fiyatlardan esnafımız da vatandaşlarımız da mutsuz. 
Esnafımız ürünün fiyatını söylerken bile zorlanıyor, vatandaşımız ise evine erzak götürebilmek için hesap içinde hesap yapıyor. Söz veriyoruz hal esnafımız da vatandaşlarımız da eski huzuruna kavuşacak, hükümetin uyguladığı bu ekonomi politikalarından kurtulacaktır’.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in Hal Pazarında bulunan esnaf ziyaretine İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. M. Sadık Köroğlu, İYİ Parti Haliliye İlçe Başkanı Bülent Mermer ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...