Ekinci: Zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız...

Ekinci: Zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,” Sizlerin, Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karş

22 Nisan 2022 - 16:56 - Güncelleme: 22 Nisan 2022 - 18:58

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, yayımladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Ekinci, 23 Nisan’ın Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu belirterek,  yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milleti'nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920’de kuruldu. Zorlu süreçte TBMM’de alınan kararlar ile sömürgeci işgal kuvvetlerine unutulmaz bir milli mücadele dersi veren milletimiz dünyada eşi görülmemiş bir karara imza atarak bu kutlu günü çocuklara bayram ilan etti. Sevgili çocuklar, bugün 102.yılını kutladığımız Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha coşkuyla kutlayacağız. Sizlerin, Türkiye’yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve TBMM’nin 102. kuruluş yıl dönümünü kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim"

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...