DEVA Partisi sorunları dinledi, alanda fidan dikti

DEVA Partisi sorunları dinledi, alanda fidan dikti

Kurulduğu günden bugüne kadar, Genel Başkan Ali Babacan öncülüğünde Türkiye’nin dört bir tarafında hızla teşkilatlanma faaliyetlerini tamamlayan ve halkın yoğun ilgisiyle sürekli sahada olan Deva Partisi, katılımcı istişare ve ortak akıl ilkeleri doğrultusunda dur durak bilmeden vatandaşları ziyaret etmeye, sıkıntılarını paylaşmaya ve önerilerini dinlemeye büyük bir heyecanla devam ediyor.

13 Kasım 2021 - 11:31 - Güncelleme: 13 Kasım 2021 - 11:34

Bu kapsamda, bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün ilimize gelen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ve Kurucular Kurulu Üyesi Bahar Ekşi, Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ile İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleriyle birlikte oldukça yoğun bir program gerçekleştirdiler.

Güne esnaf ziyaretiyle başlayan heyet, Açıksu Caddesinde pandemi ve yaşanan ekonomik krizle mücadele eden esnafı ziyaret edip, sıkıntılarla ilgili istişarelerde bulunup notlar aldılar.

Hemen ardından Kadın Girişimci Saadet Aişeoğlu tarafından İlimizin Mustafacık Köyünde düzenlenen ve Deva Partisi İl Teşkilatı tarafında da desteklenen ağaçlandırma etkinliğine katılıp daha yeşil ve yaşanabilir bir Şanlıurfa için fidanları toprakla buluşturdular.

Öğle yemeğinde mahalle muhtarlarının yoğun katılımıyla çok verimli bir toplantı gerçekleştiren heyet, mahallelinin tüm sıkıntılarına koşturan muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dinleyip, daha mutlu ve müreffeh bir Türkiye için Deva Partisi iktidarında tarımda, ekonomide, eğitimde ve sağlıkta ilk 90 ve 360 gün eylem planları kapsamında parti vizyonunu anlatılar.

Akşam saatlerinde Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında İl ve İlçe teşkilatlarının katılımıyla yapılan toplantıda, Türkiye’nin süre gelen sorunlarına deva olmak amacıyla toplumun her kesiminden bir araya gelen Deva kadrolarının sahada vatandaşın yanında olacakları, yaşanan ekonomik ve siyasal sıkıntıların çözümü için çalışmaya, öneriler almaya ve istişare etmeye büyük bir heyecanla devam edecekleri vurgulandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...