Cumhurbaşkanı: Bayramdan önce yatırılacak

Cumhurbaşkanı: Bayramdan önce yatırılacak

Öğrencilerle iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi ve burs ödemelerinin de mayıs ayının 25'inden itibaren yatırılacağını açıkladı.

23 Nisan 2022 - 11:24 - Güncelleme: 23 Nisan 2022 - 11:32

Öğrencilere öğrenim kredisi ve burs ödemelerinin tarihi erkene çekildi. Her ayın başında 6'sı ile 10'u arasında hesaplara yatan öğrenim kredisi ve KYK burslarının bayram öncesinde yatırılacağı açıklandı.

KYK yurdundaki öğrencilerle iftar programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burs ve kredilerin ayın 25’inden itibaren hesaplara yatırılacağını belirterek, şunları söyledi:

 “Yurtlarımızın sayısını biz 190'dan 778'e yurt kapasitelerini 747 bine yükselttik. İsteyen her öğrencimize aylık 850 lira burs veya kredi veriyoruz.

Öğrencilerimizin burs ve kredilerini ayın 6’sı ile 10’u arasında yatırıyorduk. Kredi ve burs ödemelerini mayıs ayı için 25’inden itibaren yatıracağız.

İlk defa burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı itibarıyla (ekim) normal öğrenim süresince ödeme yapılmaktadır. Bu öğrencilere, T.C. kimlik numaralarının son rakamına göre her ayın 6 ve 10'uncu günleri arasında ödeme yapılmaktadır”.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda