CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı istifa etti!

CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı istifa etti!

CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, partideki görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa kararına gerekçe olarak da Parti İl Başkanı Ferhat Karadağ'ı göstererek Karadağ'ın baskı, hakaret ve mobbing uyguladığını iddia etti.

02 Şubat 2023 - 20:08 - Güncelleme: 02 Şubat 2023 - 23:49

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda sular durulmuyor.

İl Başkanı Ahmet Budak'ın görevden alınarak Ferhat Karadağ'ın başkanlık görevine atanmasıyla yaşanan CHP'deki koltuk savaşı hala gündemdeki yerini korurken yepyeni bir gelişme daha yaşandı.

İki yıldır CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Emine Gizem Çetiner istifa ettiğini duyurdu. İstifasında yeni Başkan Karadağ'ın etkili olduğu ileri süren Çetiner baskı, hakaret ve mobbing gibi iddialarda da bulundu.

"SAÇ RENGİMİZ SİYASET MALZESİ YAPILDI"

Partide çalışan işçilere maaş verilmediğini, işten çıkarıldıklarını söyleyen Çetiner komuoyuna şöyle seslendi:

"Yaklaşık iki yıldır yürütmekte olduğum görevimden partimiz bünyesinde çalışmakta olan emekçi kardeşlerimize yapılan ve baskı ve sömürü nedeniyle istifa ediyorum. İl başkanı olan Ferhat Karadağ, 6 aydır işçilere maaş vermediği gibi il başkanlığına oturur oturmaz işçileri işten çıkarmıştır. İşten çıkarılma sürecinde işçi kardeşlerimize türlü hakaret ve sözlü saldırıda bulunmuştur. İşçi kardeşlerimin hakkını savunduğum ve mücadele ettiğim için ben ve kadın yol arkadaşlarımı hedef haline getirip bizlere mobbing ve yoğun baskı uygulamıştır. Kadınlar olarak saç rengimizden, dış görünüşümüze kadar siyaset malzemesi yapan bir il başkanıdır Ferhat Karadağ. Umarım bu durum partimize zarar vermez.

 

"HAKSIZLIĞIN PARÇASI OLMAMAK İÇİN İSTİFA EDİYORUM"

Her daim yanımda duran, ilham aldığın Kadın Kolları Genel Başkanım Aylin Nazlı Aka'ya müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. Bu haksızlığın bir parçası olmamak adına görevimden istifa ediyorum, partimden değil. Partim, Atatürk ilk ve inkılaplarına bağlı kalacağımı taahhüt ederek mücadeleme devam edeceğim. "

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...