CHP heyetinden DEVA partisine ziyaret

CHP heyetinden DEVA partisine ziyaret

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Çıdır, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve CHP Yönetim Kurulu Üyeleri DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Yaklaşık iki saat süren görüşmede Şanlıurfa’nın sorunları ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu.

05 Haziran 2021 - 11:20 - Güncelleme: 05 Haziran 2021 - 11:22

Milletvekili Aziz Aydınlık, DEVA Partisinin memlekete hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti: “Bizler yerel de sık sık bir araya gelmeli ve muhalefet olarak şehrimizin hak ettiği şekilde yönetilmesi için çaba sarf etmeliyiz. Bu görüşmelerde parti kimliği bir tarafa bırakılmalı ve memleket milliyetçiliği ön plana çıkmalıdır. Ben bu şehre milletvekili seçildiğim gece şunu söyledim. ‘Bu vakitten sonra ben CHP Şanlıurfa Milletvekili değil, sadece Şanlıurfa Milletvekiliyim’ dedim. Hala da aynı düşüncedeyim. Bu nedenle şehir için bir şeyler yapma çabasında olan bizler bir arada olmalı ve her platformda şehrimizi konuşmalıyız” dedi.

CHP İl Başkanı Hayrettin Çıdır ise; daha evvel hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini ve iadeyi ziyaret kabul ettiklerini belirterek bu kez Milletvekilimiz ile birlikte sizleri ziyaret edelim istedik dedi ve şunları kaydetti: “Son dönemlerde ülkede ve şehrimizde yaşananlar hepimizin malumudur. Bu düzene dur demenin, bu kötü gidişata dur demenin yolu ise sadece sandıktır. Bizler seçim sürecine girildiğinde sandıklarımıza sahi çıkacağız ve bunu şehir için hep birlikte yapacağız. Yapacağız ki şehrimiz kazansın, memleketlimizin hür iradesi sandığa yansısın” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ise konuşmasında şunlara değindi: “Bizler insan haklarının söz konusu olduğu her platformda olmaya varız diyerek bu yola çıktık. Ve bunu yaparken şucu bucu diye ayırmadan, kimliğine bakmaksızın hür iradelerimizi ve fikirlerimizi ortaya koyabilmek için ve en önemlisi de sorunlara DEVA olabilmek için bu yola girdik. Bugün gerçekleşen samimi ve sıcak ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Partimiz adına bu ziyaret için CHP heyetine içtenlikle teşekkür ederim” dedi.

AYDINLIK SORU ÖNERGESİ VERECEK

DEVA Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. İbrahim Asoğlu’nun; “sizler bizim meclisteki sesimizsiniz. Bu nedenle bu kez gençlerin sesi olmanızı istiyoruz. Şanlıurfa Belediyelerinde işe alımlar nasıl yapılıyor? Kaç kişi çalışıyor, bu alımlar neye göre belirleniyor? Demesi üzerine Vekil Aziz Aydınlık Pazartesi ilk iş İçişleri Bakanına sorulmak üzere soru önergesi hazırlayıp vereceğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...