"CHP’den istifa edecek mi?" sorusuna fotoğraflı yanıt!

"CHP'den istifa edecek mi?" sorusuna fotoğraflı yanıt!

Dünden bu yana istifa edeceği konuşulan ve istifa kararı sonrası da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, istifa kararından vazgeçtiğini Kılıçdaroğlu ile çektiği fotoğraf ile duyurdu. Aydınlık "Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'yla beraber yol yürümekten onur duydum. Şimdi 13. Cumhurbaşkanımızla birlikte Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız" dedi.

25 Ocak 2023 - 21:18 - Güncelleme: 25 Ocak 2023 - 22:44

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa cephesinde yepyeni bir gelişme yaşandı.

CHP İl Başkanı Ahmet Budak'ın görevden alınıp yerine Ferhat Karadağ'ın kayyım atanmasına tepki gösteren CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, istifa kararı aldı. Kararı duyan CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu'nun Vekil Aydınlık ile görüşeceği öğrenildi. Görüşme bugün gerçekleşti. İstifa mektubu dünden beri cebinde olan Vekil Aydınlık, Kılıçdaroğlu ile görüştü. 

Görüşme sonrası bir fotoğraf paylaşan Vekil Aydınlık, "Siyasette yıllardır mücadele veriyorum, nice zorluklara yol arkadaşlarımla göğüs gerdim ve Genel Başkanım Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU'yla beraber yol yürümekten onur duydum. Şimdi 13. Cumhurbaşkanımızla birlikte Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda