Burası Şanlıurfa! Ortada direk var, yandan geç

Burası Şanlıurfa! Ortada direk var, yandan geç

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde, cadde ortasında kalan DEDAŞ’a ait beton elektrik direği tehlike saçıyor.

28 Kasım 2022 - 15:42 - Güncelleme: 28 Kasım 2022 - 15:52

Hilvan Bahçelievler Mahallesi Müftüoğlu Caddesi’nde bulunan ve her gün kazaya davetiye çıkaran cadde ortasındaki DEDAŞ’a ait beton elektrik direği vatandaşların tepsini çekmeye devam ediyor.

Yüzlerce çocuğun okuduğu Mustafa Kemal İlkokulu’nun hemen yanı başında bulunan ve onlarca kırsal mahallenin geçiş yolu güzergahında bulunan direğin kaldırılması ya da yerinin değiştirilmesi için imza toplayıp dilekçe verdiklerini belirten mahalle sakinleri, DEDAŞ’ın buna sessi kaldığını ve herhangi bir işlem yapmadıklarını belirterek tepkilerini dile getirdi.

Okul yoluyla kesişen noktada bulunan direğin kaldırılması ya da farklı bir çözüm yoluyla sorunun çözüme kavuşturulmasını isteyen mahalle sakinleri yetkililere seslenerek ‘Burada her gün kaza meydana geliyor. Daha vahim ve üzücü kazaların yaşanmaması için mahalleli olarak imza toplayıp DEDAŞ’ dilekçe ile başvuruda bulunduk. Ancak DEDAŞ buna kayıtsız kalarak herhangi bir girişimde bulunmadı. Tehlike saçan elektrik direğinin yanı başında yüzlerce çocuğun eğitim gördüğü ilkokul var. İlle bir kaza sonucu direğin öğrencilerin üzerine devrilmesi mi gerekiyor? Bu şekilde DEDAŞ’ın kendi aracı bile aynı noktada direğe çarpıp kaza yapmasına rağmen hiçbir şey olmamış gibi hareket etti. Yetkililerden bu soruna bir an evvel çözüm bulmalarını talep ediyoruz’ şeklinde konuşarak şikayetlerini dile getirdiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda