Bu villalar Urfa’da! Dudak uçuklatan milyonluk villalar

Bu villalar Urfa'da! Dudak uçuklatan milyonluk villalar

Karaköprü'de Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi ve kardeşlerinin ortaklığında 4 milyon TL değerindeki villa evler satışa sunuldu. Fiyatlar fakir ve zengin arasındaki ekonomik uçurumu gözler önüne serdi.

27 Mart 2021 - 14:40 - Güncelleme: 27 Mart 2021 - 15:09

Şanlıurfa'da zenginlerle yoksullar arasındaki makas her geçen gün açılıyor.

Kentte bir kesim lüks ve şatafatta aldı başını gidiyor. Öyle ki yapılaşmanın metropolleri aratmayacak düzeyde arttığı Karaköprü İlçesi'nde talep üzerine vilalar baş göstermeye başladı. Özellik pandemi sonrası gayrimenkul fiyatlarındaki artış ev sahibi olmayı zorlaştırırıken villalara biçilen değer dudak uçuklattı.  Eski belediye başkanı Nihat Çiftçi ve kardeşlerinin ilçede ormana yakın bir bölgede hayata geçirdikleri Villa Sitesi'ndeki 9 villayı adedi 4 milyon TL'den satışa sunduğu öğrenildi. Tasarımcı firma tarafından "Validebağ villaları tasarımlar tamam.. Şimdi uygulama zamanı" sözleri ile paylaşılan villalara çok sayıda talep olduğu görüldü. 

Fiyatlarıyla Alanya, Bodrum gibi sahil şehirlerini aratmayan evler sadece bu villalalar ile de sınırlı değil. Esentepe Mahallesi'nde de 3 milyon TL ilçede başka mahallellerde de 2 milyon TL'den satılan daireler yapılıyor.

Bir yanda mağara gibi evlere aylık 400 kirasını ödeyemeyenler diğer yanda 3-4 milyon liraya evi kapış kapış satın alanlar... Bu durum kentte ekonomik durumu en alt seviyede olan vatandailar ile alım gücü yüksek olanlar arasındaki uçurumu da gözler önüne seriyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda