Bekir Bozdağ Urfa’nın birinci ismi, 2’nci isim Önen

Bekir Bozdağ Urfa'nın birinci ismi, 2'nci isim Önen

AK Parti'de aday adaylığı başvuru sürecinin devam ettiği bugünlerde kabinedeki bakanlar deprem illerinde liste başı olacak kulisi, Şanlıurfa için doğru çıktı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın liste başı olduğu ve seçim çalışmalarının onun öncülüğünde yürütüleceği öğrenildi. İkinci isim ise bürokraside çalışmaları takdirle karşılanan Şanlıurfalı bir isim...

21 Mart 2023 - 22:32 - Güncelleme: 21 Mart 2023 - 23:21

Türkiye 14 Mayıs seçimlerine giderken AK Parti Şanlıurfa'da gündem aday adayları iken yeni gelen bir bilgi gündemde yeni bir sayfa açtı.

Siyasette AK Parti saflarında yer almak isteyen 250'den fazla isim Şanlıurfa'da başvuru yaptı. Parti ise milletvekili listeleri üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı. Kulislerde kabinedeki 11 bakanın, deprem bölgesindeki illerin listesinde birinci sıralarından aday gösterileceği konuşuluyordu. Şanlıurfa için bu gerçekleşti. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Şanlıurfa'da liste başı olduğu, seçim çalışmalarının onun öncülüğünde yürütüleceği öğrenildi. Böylece AK Parti'nin Şanlıurfa'daki abisi de Bakan Bozdağ olmuş oldu.

LİSTEDE İKİNCİ İSİM EMİN ÖNEN İDDİASI

Listede ikinci ismin kim olacağı da merak konusuydu. O ismin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin eski Büyükelçisi Şanlıurfalı Abdulkadir Emin Önen olduğu iddia ediliyor. 

Başarılı diplomatik çalışmalarıyla takdir toplayan Önen geçtiğimiz haftalarda merkeze alınmıştı. Bu karar da Önen'in listede ikinci sırada olacağı kulis bilgilerini daha da güçlendirdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda