Baydilli, Miraç Kandilli’ni kutladı

Baydilli, Miraç Kandilli'ni kutladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

26 Şubat 2022 - 18:24 - Güncelleme: 26 Şubat 2022 - 22:59

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak İslam aleminin kandilini kutladı. Baydilli, çok mübarek aylar içerisinde olduklarını belirterek, Miraç gecesinin de bu aylar içinde değerli bir gece olduğunu kaydetti.

Baydilli mesajında, “Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandili’nin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Miraç mucizesi, tüm Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Böylesine önemli günlerde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusu artıyor, çok daha anlamlı hale geliyor.

Bu mübarek gecede dualarımız öncelikle dünyada barış ve huzur ortamının sağlanması üzerine olacaktır. Dilerim ki günahsız insanların öldüğü, zarar gördüğü savaş ortamları olmasın ve dünyada huzur hâkim olsun.

Rabbimize daha yakın olduğumuz bu değerli gecelerde tüm samimiyetimizle dua edip af dilemeliyiz. Allah'ın rahmeti ve mağfireti sonsuzdur ve bundan faydalanmak için dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandili'nin birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını diliyor, tüm hemşerilerimin kandilini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...