Baydilli caminin temel atma törenine katıldı

Baydilli caminin temel atma törenine katıldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Doğukent Mahallesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.

15 Nisan 2021 - 12:20 - Güncelleme: 15 Nisan 2021 - 12:51

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Doğukent Mahallesinde Cami ihtiyacını karşılamak üzere hayırsever iş insanları Mehmet ve İbrahim Öncel tarafından yapılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.

Başkan Baydilli temel atma töreninde vatandaşlarla buluşurken, Cami yapılması için katkı sunan kişilere teşekkür etti. Vatandaşlarla birlikte caminin temelini atan Başkan Baydilli, caminin kısa bir süre sonra tamamlanıp hizmete sunulmasını diledi.

 Baydilli temel atma töreninde bir açıklama yaparken, "11 ayın sultanı Ramazan ayında böyle bir hayra vesile olan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Burada caminin tamamlanmasıyla Doğukent Mahallemizde bu bölgede önemli bir eksiklik giderilecek. Biz hayırseverlerimizin de destekleriyle ilçemizde gerekli yerlerde yeni camiler inşa edip vatandaşlarımızın ibadetlerini kolay bir şekilde evlerine yakın bir camide yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Allah bu camimizin bir an önce tamamlanarak ibadete açılmasını nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Baydilli temel atma töreninde vatandaşlarla bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...