Başkan Metin Baydilli’den takıma destek

Başkan Metin Baydilli'den takıma destek

Belediye Başkanı Baydilli, Karaköprü Belediyespor’un futbolcularıyla bir araya gelerek, pazar günü oynanacak Gümüşhanespor maçı öncesi desteklerini iletti.

28 Ocak 2022 - 17:58 - Güncelleme: 28 Ocak 2022 - 18:43

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta Şanlıurfa'yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor'un antrenmanını ziyaret ederek futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi.

Futbolcularla bir süre sohbet eden Baydilli, takımın pazar günü oynayacağı Gümüşhanespor maçı öncesi moral ve desteğini iletti. Baydilli’ye Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.  

İlçenin tanıtımında Karaköprü Belediyespor’un çok önemli bir işlevi olduğuna vurgu yapan Baydilli, “Biz bu nedenle takımımızın başarısını çok önemsiyoruz ve elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Sizden isteğim pazar günü burada rakibinizi mağlup edip 3 puanı almanızdır. Ben bu takıma güveniyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun” ifadesini kullandı.

Baydilli, takımın Gümüşhanespor maçını kazanacağına inandığını futbolculara söylerken, bu maçta galibiyet alınması yönünde futbolcular ve teknik ekipten söz aldı.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...