Başkan Mehmet Canpolat’tan 23 Nisan mesajı

Başkan Mehmet Canpolat'tan 23 Nisan mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında,” Gayretimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz, vatan sevgisiyle dolu çocuklarımıza müreffeh yarınlar bırakmaktır” ifadelerini kullandı.

22 Nisan 2022 - 16:04 - Güncelleme: 22 Nisan 2022 - 16:07

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, çocukların bayramını kutladı.

Canpolat, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı dolayısıyla her yıl kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çocukların bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına kutlu olsun. Umutlarımızı yarına taşıyan, geleceğe daha emin adımlarla bakmamızı sağlayan, bizlerin varlığına anlam katan çocuklarımızdır. Gayretimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz, vatan sevgisiyle dolu çocuklarımıza müreffeh yarınlar bırakmaktır. Her alanda çocuklarımıza verdiğimiz değer, varlığımızın yarınlara saygı ve minnetle ulaşmasında hayatımıza da değer katmaktadır. Bilim, sanat, siyaset, kültür ve spor gibi her alanda ülkemizi ve milletimizi sevgi ve huzurla inşa etmek; ancak çocukların cıvıl cıvıl doğalarına yürekten dokunmakla mümkün olacaktır. Çocuklar, evimizden tüm dünyaya yayılan evrensel bir sevginin tezahürüdür. Her çocuk, yolumuzu aydınlatan bir fener, aydınlık yarınlarımızın ellerinden tutacak bir neferdir. Küçük bedenleri ve koca yürekleriyle umudumuzu daima diri tutan çocuklarımız, bizlere çalışma azmi aşılayan ilham kaynağımızdır. Ulusal egemenliğimizin ve ilelebet vatan sevgisi ve savunmasının teminatı çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Bu duygularla, Haliliye Belediyesi olarak, başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, çocuklarımıza sağlık, huzur ve sevgiyle dolu nice bayramlar dilerim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.”

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda