Başkan Beyazgül: Yemyeşil bir Şanlıurfa için çalışıyoruz

Başkan Beyazgül: Yemyeşil bir Şanlıurfa için çalışıyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Akabe Mesire alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Beyazgül, “Şehrimize kazandıracağımız Akabe Mesire Alanı ile hemşerilerimize rahat bir nefes aldırmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

29 Haziran 2022 - 13:36 - Güncelleme: 29 Haziran 2022 - 13:55

Kentte kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırma hedefiyle engelsiz yeni yeşil alanlar oluşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yeşil bir Şanlıurfa hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa’da yeşil oranını artırmak için, vatandaşların rahat bir nefes almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Batıkent Mahallesi (Akabe TOKİ) bölgesine devasa bir mesire alanı kazandırıyor.

“HALKIMIZ İÇİN YENİ YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYORUZ”

Toplam alanı 100.000 m² olan Akabe Mesire alanında yürütülen çalışmaları inceleyerek teknik ekipten bilgi alan Beyazgül proje ile ilgili bilgiler vererek tek bir ağaca zarar vermeden vatandaşlarımızın rahat bir nefes alacağı mesire alanını şehrimize kazandırıyoruz” dedi.

Beyazgül, “Akabe Mesire alanında vatandaşlarımıza yaşam alanı, bir spor alanı oluşturuyoruz. İçerisinde 67 araçlık Otopark Alanı, yürüyüş yolu, Fitnesi alanı, Çocuk Oyun Grupları, oturma grupları ve okçuluk alanı yer alacak. Burada hiçbir ağacı kesmeden tesislerimizi yerleştiriyoruz. Tamamlandığı zaman Şanlıurfa’nın yeni bir yaşam ve gezinti alanı olacak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Halkımızı gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz. Akabe TOKİ bölgesine çok yakın olan bu mesire alanında halkımız için güzel bir alan oluşturuyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda