Başkan Baydilli’den 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı

Başkan Baydilli'den 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Kasım Öğretmenler Gününde okul ziyaretiyle öğretmenlerle buluşup öğretmenler gününü kutladı. Başkan Baydilli öğretmenlere karanfil ve kitap hediye etti.

24 Kasım 2022 - 17:04 - Güncelleme: 24 Kasım 2022 - 19:11

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul ziyareti gerçekleştirerek öğretmenlerle buluştu.

Başkan Baydilli ilçedeki Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesini ziyaret ederek öğretmenlerin taleplerini ve sorunlarını dinledi. Baydilli ziyarette öğretmenlere karanfil ve kitap hediye etti. Başkan Baydilli okuldaki sınıfları da dolaşarak öğrencilerle bir araya gelirken, öğrencilerle bir süre sohbet edip eğitimin ve kitap okumanın öneminden bahsetti.

Başkan Baydilli, öğretmenlerin çok kutsal bir görev icra ettiklerini ifade ederek, eğitime olduğu gibi eğitimin baş aktörleri olan öğretmenlere de her zaman destek vermeye çalıştıklarını dile getirerek şunları kaydetti:

"Bizim için önemli olan, öğretmenlerimizin ülkemiz için, milletimiz için hayırlı gençler yetiştirmesidir. Bizler de bu konuda onların her zaman yanında olacak, desteğimizi onlara göstereceğiz. Bugün de ilçemizdeki Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesini ziyaret edip buradaki öğretmenlerimizi tebrik ettik. Öğretmenlerimizle bir süre oturup sohbet ettik eğitimden ve kitaptan bahsedip fikirlerini, taleplerini dinledik. Kıymetli öğretmenlerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve memnuniyet duyduk.

Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. İnşallah öğrencilerimiz, çocuklarımız onların ellerinde güzel bireyler olarak yetişip vatana millete hayırlı olacaktır. İyi bir nesil yetiştirme adına emek veren, fedakârlık gösteren değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum." 

Öte yandan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, okul ziyaretinde Yeşilay Şanlıurfa Şubesinin gerçekleştirdiği, ‘Maddeye bağımlı olma hayata bağımlı ol!’ eğitim seminerine katılarak öğrencilere madde bağımlılığının zararları ve yol açacağı tahribattan bahsetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...