Anket sonuçları sonrası Erdoğan kurmaylarını kampa alıyor

Anket sonuçları sonrası Erdoğan kurmaylarını kampa alıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son anketlerin ardından AK Partili kurmaylarını kampa toplama kararı aldı.

08 Mayıs 2022 - 10:18 - Güncelleme: 08 Mayıs 2022 - 10:25

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla seçim çalışmaları da hızlandı. Son yayımlanan seçim anketlerinde AK Parti'deki erime ortaya çıkmış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birçok isme karşı kaybettiği ifade edilmişti. Anket sonuçlarından memnun olmayan Erdoğan, kurmaylarını toplama kararı aldı. Erdoğan, kurmaylarından neler beklediğini 3-5 Haziran arasında Kızılcahamam'da anlatacak.

TÜM TEŞKİLATLAR ORADA OLACAK

Bir otelde gerçekleştirilecek 3 günlük toplantıya, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları, bakanlar ve bakan yardımcıları katılacak.

ERDOĞAN KONUŞACAK

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantı, basına kapalı programlarla devam edecek.

2023 SEÇİMLERİNİN ROTASI ÇİZİLECEK

Salgının ardından yapılacak ilk 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, AK Parti'nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklarının masaya yatırılması, Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilmesi planlanıyor.

SON DEĞERLENDİRMEYİ CUMHURBAŞKANI YAPACAK

Çeşitli sunumların gerçekleştirileceği, istişarelerin yapılacağı toplantının yine Erdoğan'ın konuşmasıyla tamamlanması öngörülüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...