Alkan’dan üyelerine çağrı: Oda seçimine bekliyoruz

Alkan'dan üyelerine çağrı: Oda seçimine bekliyoruz

Şanlıurfa Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olan İmam Bakır Alkan, yarın yapılacak olan Şoförler Odası seçimine katılım için üyelerine çağrıda bulundu.

22 Ocak 2022 - 15:49 - Güncelleme: 22 Ocak 2022 - 15:58

Yarın gerçekleştirilecek olan Şanlıurfa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını koyan İmam Bakır Alkan çağrıda bulundu.

Alkan açıklamasında, “Bizim esnafımız, odamızın kayıtlı üyeleri daha önce de babamı ve yönetimini göreve getirdiler. Babam Pazar günü yapılacak seçimleri göremeden vefat etti. Buradan bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. O gün için babamı göreve getirenler inanıyorum ki yarın yapılacak seçimlerde beni ve yönetimimizi bu göreve getirecektir. İyi günde kötü günde hep beraber olmaya çalıştık. Taksici esnafımız olsun, nakliyeci esnafımız olsun, toplu taşıma esnafımız, servisçi esnafımız olsun, oto alım satım işi yapan esnaflarımızın ne gibi sıkıntıları varsa bu yönetim elimizden geleni yaptı. Yarın inşallah seçim yapılacaktır. Bütün üyelerimizi 23 Ocak yani yarın yapılacak olan genel kurula davet ediyoruz. Katılırlarsa bizi sevindirirler. Yönetim kurulum adına hayırlı olmasını temenni ederim. Yarın Demokratik bir seçim olacaktır. Kim kazanırsa kazansın yeter ki dostluk kazansın. Şuan mevcut başkanın oğlu olduğumuz için göreve talibiz. Esnafımız teveccüh göstererek bizi bu göreve getireceğinden şüphem yoktur. Seçimlerin tekrar ülkemize, memleketimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Bu arada, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, İmam Bakır Alkan’ın babasının ölümü nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Öte yandan, Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan ise, İmam Bakır Aslan’ı desteklediğini açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...