Akçakaleli muhtarlar, alkışlarla DEDAŞ’ı protesto etti

Akçakaleli muhtarlar, alkışlarla DEDAŞ'ı protesto etti

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesine bağlı 25 mahallede 2 günlük elektrik kesintisi muhtarları isyan ettirdi. Akçakale’de DEDAŞ yetkilileriyle görüşmeye gelen muhtarlar, muhatap bulamadıklarını dile getirdiler.

15 Nisan 2021 - 09:40 - Güncelleme: 15 Nisan 2021 - 09:45

Bölge’de yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları ve çiftçileri mağdur etmeye devam ediyor. 2  günden beri 25 mahallede kesilen elektrikler, vatandaşları sonunda isyan ettirdi. Akçakale’ye bağlı 25 köy mahalle muhtarı DEDAŞ’a giderek yetkililerle görüşmek istedi. Fakat mesai saatinde görüşecek hiçbir yetkili bulamadılar.

Elektrik kesintileri ile ilgili olarak açıklama yapan kırsal mahalle muhtarları, iki gündür elektriklerinin kesik olduğunu belirterek, DEDAŞ’ta hiçbir yetkili muhatap bulamadıklarını dile getirerek, şunları ifade ettiler.

“Fider 8 hattında bulunan yaklaşık 25 kötümüzün 2 gündür elektrikleri yok. Derdimizi anlatmak için Dedaş binasına geldik ve burada hiçbir yetkili bulamadık. Yetkililere de ulaşamıyoruz. Milletvekillerini arıyoruz telefona çıkmıyorlar. Bizim suçumuz Ak Parti’ye %95 oy vermek mi? Yetkililer bize arıza ekibimiz saha da diyor. Fakat arzı ekibinin araçları binanın önünde duruyor. Yetkilerden bu sorunumuza çözüm bulmalarını istiyoruz.”

Muhtarlar, DEDAŞ’ı ve Hükümeti alkışlayarak protesto edip, DEDAŞ binasından ayrıldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda