AK Partili Köseoğlu, Urfa teşkilatını sahaya davet etti!

AK Partili Köseoğlu, Urfa teşkilatını sahaya davet etti!

Viranşehir’e giden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, 2023 seçimlerine dikkat çekerek birlik, beraberlik ruhuyla tüm teşkilatları ve belediye meclis üyelerini sahaya davet etti. 

12 Ocak 2022 - 20:52 - Güncelleme: 12 Ocak 2022 - 22:20

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa'ya çıkarma yapan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 25 ve 26.Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun bugün ki durağı Viranşehir oldu.

Temasları kapsamında Viranşehir Belediyesi'ne giden Köseoğlu, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Salih Ekinci, sinevizyon eşliğinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu’na ilçede yapılan ve yapılacak projeleri anlattı. 
Köseoğlu ise Viranşehir’de yapılan çalışmalardan dolayı, Belediye Başkanı Ekinci’yi tebrik etti.

Şanlıurfa’ya çok önem verdiklerini, gözlerinin ve gönüllerinin Şanlıurfa’nın üzerinde olduğunu belirten Köseoğlu, Siyasettin yerelden başladığını ve partilerinin de bir yerel yönetimler hareket olduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında gerçekleşecek olan 2023 Genel seçimlerinin önemine dikkat çeken Köseoğlu,"2024 yerel seçimlerin yolu 2023 seçimlerinden geçiyor" dedi ve birlik-beraberlik vurgusu yaptı.

"2023’te Türkiye’nin güçlü bir şekilde yoluna devam edebilmesi için güçlü bir lidere ihtiyacı var. Bu lider de Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Böyle güçlü bir lidere sadece Türkiye’nin değil mazlum coğrafyaların da ihtiyacı var" diye konuşan Köseoğlu seçimler için teşkilatı şu sözlerle sahaya davet etti.

"2022 yılını çok iyi değerlendirmek gerekir. Birlik ve beraberlik ruhuyla tüm teşkilatları ve belediye meclis üyelerini sahaya davet ediyorum. 

Yapılan konuşmaların ardından Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci, Köseoğlu’na kadınların giydiği yöresel ceket ve şal hediye etti. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından Köseoğlu ve beraberindeki heyet, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdikten sonra Şanlıurfa’ya hareket etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...