AK Parti’den “Yüz Yüze 100 Gün Projesi” buluşması

AK Parti'den “Yüz Yüze 100 Gün Projesi” buluşması

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı, “Yüz Yüze 100 Gün Projesi” kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

01 Ağustos 2022 - 15:08 - Güncelleme: 01 Ağustos 2022 - 15:17

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, belediye meclis üyeleri ve 3 kademe teşkilat mensupları ile beraber gönül seferberliği, “Yüz yüze 100 gün projesi” çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

İl Başkan Kırıkçı ile beraberindeki heyet ilçenin Akpıyar Mahallesi ile Balıkayağı Bulvarı esnafıyla bir araya geldi.

Heyet, esnafla sohbet edip hayırlı işler dilediklerini ve taleplerini dinleyerek not aldı. 

KIRIKÇI: “HİÇBİR HÜKÜMET DÖNEMİNDE VERİLMEYEN DESTEKLERİ VERDİK” 

Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Kırıkçı “Hiçbir hükümet döneminde verilmeyen destekleri verdik ve esnafımızın yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz, Bizi güler yüz ve teveccüh ile karşılayan Karaköprü esnafımıza ve vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

AĞAN: “İLÇEMİZİ GÜNEYDOĞU’NUN PARLAYAN YILDIZI HALİNE GETİRECEĞİZ”

İlçe Başkanı Ağan ise, “İktidarda kaldığımız 20 yıl boyunca her fırsatta partimiz olarak Karaköprülü hemşerilerimiz ve esnafımızı ziyaret ederek onların taleplerini, önerilerini dinlemeye dikkat ettik. Çünkü hepimiz Karaköprü’ de yaşıyoruz ve bu ilçeyi kalkındırmanın yolu birlikte hareket etmekten geçiyor. Karaköprü’müzü hep birlikte çalışarak Güneydoğu’nun parlayan yıldızı haline getireceğiz. Esnafımıza bize gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destek için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAYDİLLİ: “ESNAFIMIZIN TALEPLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Baydilli de, “Biz her zaman ilçemizi geziyoruz, esnaf ve vatandaşımızın içindeyiz. Bazen yoğunluktan dolayı gerçekten ziyaret edemediğimiz oluyor ancak fırsat buldukça yaptığımız ziyaretler ve istişareleri gerçekten önemsiyoruz, yol gösterici olarak değerlendiriyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın talepleri ve önerileri bizim için önemlidir. İnşallah Karaköprü'yü vatandaşımızla, esnafımızla ve gençlerimizle birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...