AK Parti Ceylanpınar’da temayül yoklaması yapılacak

AK Parti Ceylanpınar'da temayül yoklaması yapılacak

AK Parti Genel Merkezi'nin talebi üzerine başkan Halit Şimşek'in ikna edilip istifa etmesinin ardından partide yeni başkan için başvurular hala devam ediyor. Yarın ayrıca temayül yoklaması yapılacağı öğrenildi.

03 Temmuz 2021 - 00:00 - Güncelleme: 03 Temmuz 2021 - 08:24

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı için başvurular sürüyor. 

BAŞKAN İSTİFA İÇİN İKNA EDİLDİ

Parti Genel Merkezi geçtiğimiz haftalarda başkan Halit Şimşek'in istifasını istedi ancak istifa bir türlü gelmedi. Şimşek'in bu talebe direndiği iddiaları gündemden düşmezken AK Parti MKYK Üyesi ve Güneydoğu Bölge Koordinatörü Alattin Parlak ile AK Parti Şanlıurfa İl Koordinatörü Hatay eski Milletvekili Orhan Karasayar bugün Ceylanpınar'a geldi. AK Partili iki isim beraberlerinde AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Süleyman Elgün'ün kendisiyle yaptığı görüşmeden sonra Şimşek'in ikna olduğu ve istifa ettiği öğrenildi.

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK?

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı da hemen harekete geçerek yeni başkanı belirlemek üzere aday başvuruları almaya başladı ve başvurular için yapılan açıklamada "Ceylanpınar İlçe Başkanlığı için müracaatlar alınacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımız yarın saat 12:00'a kadar Özgeçmiş bilgilerini [email protected] adresine yollayarak veya İl Başkanlığımıza gelerek şahsen başvuruda bulunabilecektir" denildi.

Şimdiye kadar çok sayıda başvuru olduğu öğrenilirken yarın da saat 14.00'de Ceylanpınar İlçe Başkanlığı'nda temayül yoklaması yapılacağı öğrenildi. Temayül ile yeni başkanın kim olacağı ile ilgili bir öngörü kazanılmış olunacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...