750 muhafaza memuru alınacak

750 muhafaza memuru alınacak

Ticaret Bakanlığı, sözleşmeli 750 muhafaza memuru alacak. Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüklerinde görev yapacak olan memurların 15’i Şanlıurfa’da çalışacak.

21 Temmuz 2021 - 11:40 - Güncelleme: 21 Temmuz 2021 - 11:44

19 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazetede, Ticaret Bakanlığının 750 kişilik sözleşmeli muhafaza memuru ve Kişisel Verileri Koruma Kurumu'nun 10 kişilik uzman yardımcısı alım ilanı yayımlandı. 25 ilde görev yapacak memurların 15’i Şanlıurfa’da çalışmak üzere alınacak.

ALIM ŞARTLARI

Ticaret Bakanlığı ilanına 01.01.1991 ve daha sonra doğanlar başvurabilecek. Erkeklerde en az 172 cm, kadınlarda ise en az 165 cm boyunda olma şartı aranıyor. Başvurular dijital ortamda 09/08/2021-18/08/2021 tarihleri arasında alınacak.

Sözleşmeli muhafaza memurluğu alımına başvurabilmek için en az dört yıllık eğitim veren fakülte ve yüksekokulların hukuk, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, iktisat, ekonomi, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, işletme, maliye, ekonometri, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, istatistik, uluslararası ticaret ve lojistik, uluslararası ticaret ve işletmecilik, uluslararası ticaret, finans ve bankacılık, gümrük işletme bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir.

Sınav önce Uygulamalı (Fiziki Yeterlilik) sınav olarak yapılacaktır. Uygulamalı (Fiziki Yeterlilik) sınava, KPSS başarı sırasına göre atama yapılacak kadro sayısının dört katı aday çağırılacaktır. Uygulamalı sınavda en yüksek puan alan iki katı aday sözlü sınava alınacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda