7 bin metrekarelik modern park hizmete sunuldu

7 bin metrekarelik modern park hizmete sunuldu

Karaköprü Belediyesi Doğukent Mahallesinde 7 bin metrekare alanda inşa edilen modern parkı hizmete sundu. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeşil alan seferberliğinin süreceğini söyledi.

18 Haziran 2021 - 12:20 - Güncelleme: 18 Haziran 2021 - 12:31

Karaköprü Belediyesi ilçeye değer katan hizmetlerini sürdürüyor. Önceki günlerde yapılan toplu açılış töreniyle 26 yeni hizmetin açılışı gerçekleştirilirken, bunların arasında Doğukent Mahallesine kazandırılan modern park da bulunuyor. 7 bin metrekare alan üzerinde yapılan parkta süs havuzları, kamelyalar, çocuk oyun grupları, çiçek peyzajı ve gölgelikler yer alırken, vatandaşların rahatlıkla zaman geçirebilecekleri bir yaşam ve dinlenme alanı oluşturuldu.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeşil alanı fazla olan bir Karaköprü oluşturmak için bir seferberlik halinde olduklarını ifade ederken, her ay ilçeye bir tane park kazandırmaya çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: “Geçtiğimiz günlerde bir toplu açılış töreniyle 14 tanesi park olmak üzere 26 yeni hizmetimizin açılışını gerçekleştirdik. Bunların içinde Doğukent Mahallemize kazandırdığımız modern parkımız da bulunuyor. 7 bin metrekare alan üzerinde yapılan parkımızla Doğukent Mahallemizdeki yeşil alan ve yaşam alanı eksiğimizi bir nebze gidermiş olduk.

Biz ilçemizde yeşil alan oranını artırarak yeşil tonların fazla olduğu bir Karaköprü oluşturmaya çalışıyoruz. Bizim hedefimiz her ay 1 yeni parkı ilçemize kazandırmayı hedefledik ve bu yolda ilerliyoruz. Yeni parklarımız ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.”

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeye yeni parklar kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...