Zübeyir Zorlu, genel sekreterliğine atandı!

Zübeyir Zorlu, genel sekreterliğine atandı!

Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Hayri Bilim’in yaş haddinden emekliye ayrılmak için izne ayrılması sonucu Özel Kalem Müdürü Zübeyir Zorlu vekaleten genel sekreterlik görevine getirildi.

19 Ocak 2021 - 21:20 - Güncelleme: 19 Ocak 2021 - 23:46

Harran Üniversitesi'nde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Zübeyir Zorlu'ya yeni görev verildi.

Geçtiğimiz ay Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın döneminde görevden alınan Genel Sekreter Mustafa Hayri Bilim mahkeme kararıyla yeniden görevine döndü. Bilim, 15 Şubat 2021 itibariyle yaş haddinden emekli olunca yerine başarılı isim Zorlu'nun vekaleten genel sekreter olarak atandığı öğrenildi. Zorlu'dan boşalan koltuğa ise öğretim görevlisi Sernur Karaoğlu'nun atanacağı iddia edildi.

Zübeyir Zorlu kimdir?
Şanlıurfalı doğumlu olan Zübeyir Zorlu memuriyet görevine 2007 yılında Siverek Adliyesi'nde göreve başladı, 2010-2016 yılları arasında Şanlıurfa Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığı özel kalem görevini yürütt. 2015-2017 yılları arasında aynı zamanda STK yöneticiliği yaptı (Büro Memursen Şanlıurfa yöneticiliği) 2017-2019 yılında Adalet Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığında Eğitimci olarak görevlendirildi,  2019 yılında Harran Üniversitesi Özel Kalem Müdürlüğüne atandı, Çeşitli kurum ve kuruluşlarda protokol kuralları konusunda eğitimler verdi, çeşitli radyo ve tvlerde kültür, sanat ve edebiyat programları yaptı, 19/01/2021 itibariyle vekaleten genel sekreterliğe atandı. Zübeyir Zorlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda