Yalçınkaya: Dünya standartlarına uygun bir yoldur

Yalçınkaya: Dünya standartlarına uygun bir yoldur

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale- Bolatlar arasındaki 8 kilometrelik karayolunda, ihale edilen sıcak asfalt çalışmalarının başlatıldığını açıkladı. Yalçınkaya, “Sevinerek söylüyorum ki, yapılacak yol dünya standartların

05 Haziran 2020 - 13:20 - Güncelleme: 05 Haziran 2020 - 16:03

Akçakale’de Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleriyle ihalesi yapılan Akçakale- Bolatlar karayolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Yalçınkaya’da çalışmaların başladığı bölgeye giderek incelemelerde bulundu. İşçiler ile görüşüp bölge sakinlerine de çalışmalara ilişkin bilgi veren Yalçınkaya, dünya standartlarına uygun şekilde yapılacak sıcak asfalt çalışmalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Taleplerinin Akçakale- Şanlıurfa karayolunda 50 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapılmasından yana olduğunun da altını çizen Yalçınkaya, “Akçakale- Şanlıurfa karayolunun 50 kilometrelik bölümünü sıcak asfaltı için talepte bulunduk ancak güzergahtaki geçit ve menfezlerden dolayı aciliyet gerektiren Akçakale- Bolatlar arasındaki 8 kilometrelik bölümde çalışmalar başladı. Dünya standartlarına uygun, Akçakale’mize yakışır bir yol yapımı için gayretimiz sonucu ihaleler yapıldı ve tam çalışmalar başlayacağı sırada harekat ve pandemi nedeniyle çalışmalar durdurulmak zorunda kaldı. Sevinerek söylüyorum ki, yapılacak yol dünya standartlarına uygun bir yoldur” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ AKÇAKALE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK”

Akçakale’nin çehresini değiştirmek istediklerini ve bu doğrultuda alt yapı, üst yapı ve park çalışmaları yaptıklarını da vurgulayan Mehmet Yalçınkaya, “Akçakale’mizin çehresini, geleceğini değiştirecek bir çalışmadır. İnanıyorum ki, 5 yılın sonunda alt yapısıyla, içme suyuyla, düğün salonlarıyla, yollarıyla, parklarıyla Akçakale’miz çok güzel bir ilçe olacak. Her zaman dediğim gibi Akçakale’yi, yıldız bir ilçe yapmayı hedefliyoruz ve ilçemiz bunu hak ediyor. Bir ekip olarak teşkilatımızla, milletvekillerimizle, büyükşehir başkanımızla çalışıyoruz. Yol çalışması ilçemize hayırlı olsun” diyerek sözlerine son verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda