Viranşehirlileri tenisle tanıştırmıştı: Antalya’ya gitti

Viranşehirlileri tenisle tanıştırmıştı: Antalya'ya gitti

Sarıbal köyünde öğrenci ve velilere tenis öğretmek için kolları sıvayan ve toprak zemine kort yapan Öğretmen Avcıbaşı, Türkiye Tenis Federasyonunun davetlisi olarak Antalya'ya gitti.

14 Ocak 2021 - 10:20 - Güncelleme: 14 Ocak 2021 - 13:03

Türkiye Tenis Federasyonu ev sahipliğinde Limak Arcadia Resort Otel’de dünya yıldızlarını ağırlayan 2021’in ilk ATP turnuvası Antalya Open’da şampiyon klasmanının 23. basamağındaki Avustralyalı raket Alex De Minaur oldu. Antalya Open’ın finalinde Kazak tenisçi Alexander Bublik ile karşılaşan Alex de Minaur, kariyerinin dördüncü ATP şampiyonluğunu Antalya Open’da yakaladı.

Karşılaşmalar büyük bir heyecana sahne olurken, Şanlıurfa'da görev alan Beden Eğitimi Öğretmeni Yusuf Avcıbaşı da maçları takip etti.

Viranşehir İlçesi’ne bağlı Sarıbal köyünde öğrenci ve velilere tenis öğretmek için kolları sıvayan ve toprak zemine kort yapan Öğretmen Avcıbaşı, Türkiye Tenis Federasyonunun davetlisi olarak Antalya'ya gitti.

Türkiye Tenis Federasyonunun konuyla ilgili açıklamasında şu ifadalere yer verildi:

"Tenise gönül veren Yusuf öğretmen ve AntalyaOpen şampiyonu Alex De Minaur  Viranşehir'in Sarıbal köyüne tenis sevgisini aşılayan Yusuf Avcıbaşı öğretmenimiz Federasyonumuzun misafiri olarak AntalyaOpen'da maçları takip etti."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...