Viranşehir’de öldürülmüştü! Gizemli cinayeti JASAT çözdü

Viranşehir'de öldürülmüştü! Gizemli cinayeti JASAT çözdü

Viranşehir’de bıçaklanarak öldürülen H.Ç.’nin katil zanlısını özel bir çalışmayla tespit eden JASAT, cinayeti işleyen A.Y. ile azmettiricisi N.U.’yu gözaltına aldı. JASAT katilin cinayeti işledikten sonra tekrardan olay yerine gelerek delilleri saklamaya

21 Eylül 2021 - 22:00 - Güncelleme: 22 Eylül 2021 - 09:29

Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timleri’nin (JASAT) dedektifleri faili meçhul cinayeti özel bir çalışmayla aydınlattı. Viranşehir ilçesine bağlı Çiftçiler Mahallesi’nde yaşayan H.Ç. (48) evine giren kimliği belirsiz kişi yada kişilerce bıçaklanarak öldürüldü. H.Ç.’nin katil zanlısını bulmak için çalışma başlatan JASAT dedektifleri,  H.Ç.’nin çevresindeki kişileri takibe aldı.  Cinayetin işlendiği evin çevresindeki güvenlik kameralarının görüntülerini de inceleyen dedektifler, olay gününde eve yabancı uyruklu A.Y.’nin (15) girip çıktığını ve sonrasında tekrardan eve gelerek arkasında bıraktığı delilleri saklamaya çalıştığını tespit etti.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli A.Y.’yi gözaltına alan ekipler şüphelinin annesinin eve sürekli girip çıktığını, öldürülen H.Ç.’nin bakım ve ihtiyaçlarını karşıladığını ve kasanın yerini bildiği bilgisine de ulaştı. Olaya karışan ve azmettirici olduğu değerlendirilen N.U.’da (38) JASAT ekipleri tarafından evinde yakalanarak gözaltına alındı. N.U.’nun evinde arama yapan ekipler olayda kullanılan bıçakla H.Ç. ile birlikte kalan yatalak kadına ait olan altın yüzüğü ele geçirdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...