Viranşehir Belediyespor maçtan galip ayrıldı

Viranşehir Belediyespor maçtan galip ayrıldı

Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Malatya Darenderespor’u 4-0 mağlup etti.

22 Kasım 2021 - 09:38 - Güncelleme: 22 Kasım 2021 - 10:05

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 3. Bölge 1. Grupta zirve mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, deplasmanda Malatya Darenderespor’u 4-0 mağlup etti.

Geçen hafta lider Arguvan Belediyespor’u 2-1 yenen Viranşehir Belediyespor, ligin 5.haftasında Malatya’nın bir başka takımı Darendespor ile deplasmanda karşılaştı.

Viranşehir Belediyespor, Darende ilçe stadında Darendespor ile oynanan karşılaşmayı her iki yarıda bulduğu gollerle maçtan 4-0 ayrılarak, bir maç eksiği ve liderle aynı puanla lig ikinciliğine yükseldi.

Viranşehir Belediyespor, karşılaşmanın 37.Dakikasında Emre  Taşkoparan ve 45+2’de Yunus Akın’ın attığı gollerle devreyi 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda da üstün oynayan konuk ekip, 51.dakikada Sercan Tunç ve 82.dakikada İbrahim Talay’la farkı 4’e çıkardı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca müsabaka konuk ekip Viranşehir Belediyespor’un 4-0 üstünlüğüyle tamamladı.

Alınan galibiyetle puanını 9’a çıkaran Viranşehir Belediyespor, bir maç eksiği ve averajla lider Arguvanspor’un ardından lig ikinciliğine yükseldi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, teknik heyet ve futbolcuları tebrik ederek, alınan galibiyetten dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

Her geçen gün daha iyi olduklarını belirten Karakış, hedeflerinin lig sonuna kadar bu başarıyı devam ettirip, şampiyonluk ipini göğüslemek olduğunu kaydetti.

Son 3 maçta 9 puan toplayarak ikinciliğe yükselen Viranşehir Belediyespor, sezonun 5’inci maçında ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfa Belediyespor’u konuk edecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...