Viranşehir Belediyesi Adana ekibini 3-1 yendi

Viranşehir Belediyesi Adana ekibini 3-1 yendi

Viranşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, grubun iddialı takımlarından Adana İmamoğlu Belediyesini 3-1 yenerek grupta 2. galibiyetini aldı.

23 Kasım 2020 - 13:00 - Güncelleme: 23 Kasım 2020 - 15:37

Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig 6. Grupta mücadele eden Viranşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Adana İmamoğlu Belediyesini 3-1 yendi. 

Adana Kapalı Spor Salonunda, Adana İmamoğlu ve Viranşehir Kadın Voleybol takımları karşı karşıya geldi.

Viranşehir Belediyesi kadın voleybol takımı ilk seti 21-25 alırken, ikinci seti 25-22 kaybetti. Üçüncü seti 20-25 alan Viranşehir ekibi, son seti 25-9 kazandı ve skoru 3-1'e getirdi.

Viranşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Çelik, "Bugün grubun iddallı takımlarında Adana İmamoğlu'nu 3-1 yenmeyi başardık. Zor bir deplasmandı ve kızlarımız teknik ekibimiz bunu biliyordu. Ona göre hazırlandılar ve emeklerini hakkını aldılar ve kazanmayı bildiler. Ben bu galibiyeti ilk günden bugün kadar destekleri bizlerde esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Salih Ekinci ve Adana'ya kadar gelerek bizi yalnız bırakmayan Başkan Yardımcımız Rağıp Yıldırım başta olmak üzere tüm Viranşehir halkına armağan ediyorum. İnşallah şampiyonluk kupasını Viranşehir'e getirerek Şanlıurfa’da bir ilk gerçekleştireceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...