Vekil Özcan ile TÜMSİAD Başkanı Sade’nin atışması

Vekil Özcan ile TÜMSİAD Başkanı Sade'nin atışması

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sadık Sade, Twitter adresini kullanarak, isim vermeden siyasileri Urfa sorunlarıyla ilgilenmemekle suçladı. Herkesin her şeyi Şanlıurfa Valisinden beklediğine dikkat çekti. Bu eleştirilere fazla sessiz kalmayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan üzerine alınarak cevap verdi.

27 Temmuz 2020 - 09:28 - Güncelleme: 27 Temmuz 2020 - 12:07

Söz düellosunun yaşandığı o yazışmalar şöyle:

SADE: MEMLEKETTE AYAĞI TAŞA DEĞEN VALİYİ SORUMLU TUTUYOR

Ne yapsın Sayın Valim, Siyasilerden tık yok. Kimse keyfini bozmuyor. Seçim zamanı herkese mavi boncuk dağıtanlar sadece dinliyorlar sorunları duymak istemiyorlar. Herkes her şeyi Validen bekliyor. Memlekette ayağı taşa değen Valiyi sorumlu tutuyor.

ÖZCAN: GOCUNANLARININ BULUNDUĞU ŞEHRİN ADIDIR ŞANLIURFA....

Sadece istişareden öteye gitmeyen bir siyasetin yapıldığı şehrin adıdır Şanlıurfa. Marifet iltifata tabidir çalışanı takdir etmek çalışmayanı da edebimizi bozmadan eleştirmek en doğal hakkımızdır bundan gocunanlarının bulunduğu şehrin adıdır Şanlıurfa....

Valimizi seviyor, takdir ediyor ve başarılı buluyoruz. Her konuda destekçisiyiz. Bir il Valisiyle, siyasileriyle, belediye başkanlarıyla, STK’larıyla, basınıyla, şehrin dinamikleriyle uyum içinde olursa o şehir kalkınır.  Bunları ayrı gayrı göstermenin ilimize faydası yok.

Sade olarak tanıdığımız Sadık Sade sadeliğini bozmamalı. Vali Bey ile Siyasileri karşılaştırmanın anlamı yok. Vali Bey Hıfzısıhha Kurulu Başkanı ve hatta sınır ötesi ilçelerde Vali Beye bağlı. Siyasilere değil. Valimiz başarılı ve devleti iyi bir şekilde temsil etmektedir.

ÖZCAN: SADE VE KANKASI 2 AYDIR BU TÜR PAYLAŞIMLAR YAPIYOR

Fitneye gerek yok. Valimizi seviyoruz. Sn. Sade ve kankası 1-2 aydır bu tür paylaşımlar yapıyorlar, izliyoruz. Yazmanın, eleştirmenin, küfretmenin, hakaret etmenin bir usulü vardır. Herkes işini yapsa memleketin hayrına olacağını düşünüyorum.

ÖZCAN: SİYASİLERLE KARŞILAŞTIRMAYIN LÜTFEN. VESSELAM

Sn. Valimizinde bu paylaşımlardan hoşnut olduğunu düşünmüyorum. Başkalarını hedef göstererek güya memleket için yapıyoruz algısı yaratmaya çalışıyorlar. Bu arkadaşlarla sürekli konuşur, dertleşiriz. Cevap veya açıklık getirmek için yazmak zorunda bırakıldığımız için üzgünüm..

Kimse bu paylaşımlarımızı farklı yerlere çekmesin. Net yazdım. Sadeliği sevdiğim için sade yağ gibi sade yazdım. Valimizi günde 25-30 saat övebilirsiniz. Ne bir siyasetçi ne de bir Şanlıurfalı rahatsız olmaz. Bilakis hoşnut olur. Siyasilerle karşılaştırmayın lütfen. Vesselam.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda