Vekil Ahmet Akay’ın korona testi pozitif çıktı

Vekil Ahmet Akay'ın korona testi pozitif çıktı

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay korona virüse yakalandı.

03 Ağustos 2020 - 20:29

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Ahmet Akay,  (Covid-19) testi pozitif çıktı.

KORONA AYASOFYA CAMİİ AÇILIŞINDA OLDU

Korona virüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran milletvekşli Ahmet Akay, yaptığı paylaşımda, "Değerli hemşehrilerim, düzenli olarak yaptığımız Covid-19 testlerimiz negatif çıkmıştı. Ancak dün yaptırdığımız testimizin sonucu, bugün pozitif çıkmıştır. Doktorlarımızın tedavisinden sonra şu anda evimde dinlenmekteyim. Hamd olsun sağlık durumum gayet iyi. Dualarınız esirgemeyiniz" ifadelerini kullandı.

28 TEMMUZDA BU HABERLE UYARMIŞTIK

İşte o haber...

Gözler bu fotoğrafta!.. Akay: Çok şükür iyiyim

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'nin koronavirüs testi pozitif çıkmasının ardından gözler fotoğrafta bulunanlara çevrildi. Bunların arasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’da bulunuyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi'nin Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından Ayasofya camisinin açılışında kiminle temasta olmuşsa gözler onlara çevrildi.

Ayasofya camisinin açılışında birlikte fotoğraf çektiren Diyanet İşleri Başkanı Pro. Dr. Ali Erbaş,  AK parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ve fotoğraflarda bulunan diğer kişilere gözler çevrildi ama Şanlıurfa Milletvekili için korkulan olmadı.

VEKİL AKAY: ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM DEMİŞTİ

Bu arada, fotoğrafta bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ile yapılan telefon görüşmesinde kendisinin yapılan testinin negatif çıktığı ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda