VE Hotels Şanlıurfa’ya ilk üst düzey ziyaret!

VE Hotels Şanlıurfa'ya ilk üst düzey ziyaret!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında butik otele dönüştürülen 11 tarihi Urfa evinin yer aldığı VE Hotels Şanlıurfa’yı ziyaret etti. Otel ilk kez bir Bakan’ı ağırladı.

12 Temmuz 2020 - 00:00 - Güncelleme: 12 Temmuz 2020 - 00:30

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  bugün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa ya geldi.

Ziyaretin amacını “Şanlıurfa Güvenlik Toplantısı’ oluştursa da toplantının ardından Bakan VE Hotels markasıyla butik otele dönüştürülen 11 tarihi Urfa evini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in girişimleriyle Vilayetler Birliğine devredilerek butik otele dönüştürülen VE Hotels Şanlıurfa kısa süre önce misafirlerini ağırlamaya başlamıştı. Bugün Bakan ın ziyareti ile otel ilk üst düzey yetkiliyi de ağırlamış oldu.

Ziyarette Vilayetler Birliği Genel Sekreteri Şanlıurfalı İsmail Sündük de yer aldı. 

Bakan ve beraberindeki heyet otel ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.


VE HOTELS ŞANLIURFA HAKKINDA

Şanlıurfa VE Hotels, şehrin merkezinde 58 Meydanı olarak anılan bölgede, trafik ve şehir gürültüsünden uzak bir alanda bulunuyor. Tarihi çarşılara, Balıklıgöl'e ve tarihi şehir merkezine yürüme mesafesinde bulunan VE Hotels, profesyonel bir anlayışla konaklama hizmeti veriyor.

Şanlıurfa geleneksel mutfağının eşsiz lezzetlerinin de sunulduğu otelde, beş yıldızlı bir otelde bulunan konfor ayrıcalıklarının tümü yer alıyor. Doğal mimarisi korunarak modern otel odaları oluşturulan tarihi konaklar, Kazancı Bedih, Şair Nabi, Edessa, Göbeklitepe, Onikiler, Halilürrahman, Haleplibahçe, Kaliruha ve Ayn-ı Zeliha isimleri ile adlandırıldı. 

3 bin 230 metrekare alan üzerinde yer alan 11 konaktaki 75 oda, 150 yatak, 2 restoran, bir eğitim salonu ve sosyal donatı alanları bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda