Vali Erin 24 Kasım programına katıldı

Vali Erin 24 Kasım programına katıldı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen programla kutlandı.

24 Kasım 2021 - 17:12 - Güncelleme: 24 Kasım 2021 - 17:28

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe katıldı.

Etkinliği Vali Erin’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, il protokolü ve öğretmenler katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’un, günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Abdullah Erin, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden öğretmenler ile şehit öğretmenleri saygıyla andı. Erin, görev başındaki öğretmenlere esenlikler diledi.

Vali Erin, “Türkiye sadece coğrafyasında değil, tüm dünyadaki mazlum milletlere umut olan bir devlettir. Böylesine büyük ideallere sahip olan devletlerin başı beladan kurtulmaz. Bu bela ve sıkıntılarla kararlı bir şekilde mücadele ederek, geleceğimiz olan nesillerin yetiştirilmesinde en iyi modelleri geliştirerek, geleceği inşa ve imar etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Sadece üretilmiş bilginin dayatıldığı, test çözmeye dayalı bir eğitim sisteminin sakıncalarına değinen Vali Erin, sadece bir meslek sahibi olarak geleceğini teminat altına almak isteyen çocuklar yetiştirmekle, büyük devlet ideallerine ulaşma şansının olmadığını dile getirdi.

Bu büyük sorumluluğun öğretmenlerin omzuna yüklenmiş bir sorumluluk olduğunu kaydeden Vali Erin, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda