Urfalı yarışmacı damga vurdu: Cebinden biber çıkardı

Urfalı yarışmacı damga vurdu: Cebinden biber çıkardı

İlk bölümü dün yayımlanan ve Şanlıurfalı yarışmacının da yarıştığı 'Yatıya Misafirim Var' Programına cebinden acı biber çıkaran Hasan Ocakoğlu damga vurdu.

01 Aralık 2020 - 09:40 - Güncelleme: 01 Aralık 2020 - 09:45

Kanal D’nin yeni yarışma programı "Yatıya Misafirim Var", farklı kültürlere sahip yarışmacıları bir araya getiriyor.

Daha önce birbirlerini hiç tanımayan 5 yarışmacı, 5 farklı şehirde kıyasıya mücadele ediyor. Yarışmacılar, her gün başka bir şehirde, o şehri temsil eden yarışmacının evinde misafir oluyorve geceyi orada geçiriyor. Konuklar, yarışma ile o şehrin kültürünü tanıyıp, yemeklerini yiyecek ve misafirperverliğini yaşayacak.

Her yarışmacının kendine özgü hayat hikayesi ve yaşam şeklinin izleyiciyle buluştuğu programın ilk bölümü ise dün yayımlandı. Aralarında Şanlıurfalı yarışmacının olduğu bölümde, Mersin, Nevşehir, Hatay ve Gaziantep'ten birer yarışmacı yer aldı. Şanlıurfa'yı ise Ünlü Tiyatrocu Hasan Ocakoğlu temsil etti.

URFALI YARIŞMACI CEBİNDEN BİBER ÇIKARDI! 

İlk bölümde Nevşehirli yarışmacının evine konuk olunurken, bölgeye özgü yemekler yenildi. Yemek öncesi sofrada acı biber olmadığını gören Şanlıurfalı yarışmacı Ocakoğlu ise programa damga vurdu. "Acı sevenlerine bir süprizim var. Acısız yemek olmaz. Acı yemeden doymam" diyen Ocakoğlu, cebinden çıkardığı acı biberleri sofraya koydu. "Bunlar Urfa isotu değil, onu Şanlıurfa'ya sakladım" diyen Ocakoğlu, yarışmacıları da güldürdü. 

Ocakoğlu'nun yarışacağı ve Şanlıurfa'yı tanıtacağı bölüm merakla beklenirken, yarışmacıların bugünkü bölümde ise Mersin'de olacağı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...