Urfalı şampiyonlar ödüllendirildi!

Urfalı şampiyonlar ödüllendirildi!

Eyyübiye Belediyesi Spor salonlarında yetişen ve ülke çapında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren sporculara altın ve bisiklet hediye edildi. Verilen hediyelerin ardından ise bisikletli kortej yürüyüşü yapıldı.

23 Ekim 2020 - 18:40 - Güncelleme: 23 Ekim 2020 - 20:45

Eyyübiye Belediyesi Spor Salonlarında yetişen ve farklı branşlarda ulusal ve uluslar arası katıldıkları yarışmalarda madalya almış sporculara, hediye takdimi yapıldı. Verilen hediyelerin ardından ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un da katılımıyla Haşimiye meydanına kadar bisikletli kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Eyyubiye Belediyesi Kitap Otağında gerçekleşen ödül törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol, İl Koordinatörü Orhan Karasayar, Şanlıurfa İl Gençlik Spor Müdürü Halil Eren ve davetlilerin katıldı.

Ödül töreninde açılış konuşmasını yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Eğitim noktasında çalışmalarımız devam edecektir. Öğrencilerimizin eğitimine katkı sağlamak amacıyla inşallah elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Tek arzumuz şu anda elinizde tutuğunuz bayrağa ve İslam bayrağına sahip çıkmanızdır. Burada bulunan törenimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol ise, “Düzenlenen bu törenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Ben buradan Başkan Mehmet Kuş’ a teşekkür ediyorum. Buradaki sevgi selini inşallah daha çok göreceğiz.  Şanlıurfa’nın her yerinde bu tür şenlikleri yaşatmayı devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Burada belediyelerimizin güzel bir örneklerini daha şahitlik ediyoruz. Belediyeciliği sadece alt yapı ve üst yapı ile ibaret olmadığını göstergesidir. Bu etkinliklerimiz gönül belediyeciliğin en önemli safhası olduğunu gösteriyor. Kitap otağımız, çalışma ortamlarımız, spor sahalarımız hepsi mevcuttur. Belediye başkanlarımızın ve gençliğimize verdiğimiz önemine bir kez daha şahitlik ediyoruz. Bugünde dereceye girmiş olan etkinliklerde yer alan genç kardeşlerimize başkanların ve belediyenin hediyelerini takdim etmek için buradayız. Burada Eyyübiye’nin artı pozitif bir değerinin olduğunu da belirtmek istiyorum. Bizde burada gece gündüz demeden hizmetlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. Kurduğumuz evlerde gençlerimize İslami bilgileri aktarmaya imkan sağlamaya çalışıyoruz. Vatanımıza hayırlı hizmetler etmeye devam edeceğiz. Herkese saygılar sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Ödül töreninin ardından Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un da katılımıyla bisikletli kortej yütrüyüşü gerçekleştirildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...