Urfalı gencin yanan trafo videosu gülümsetti

Urfalı gencin yanan trafo videosu gülümsetti

Şanlıurfa'da etkili olan yağışlar, bir trafonun patlamasına neden oldu. Eyyübiye'de alev topuna dönen trafodaki patlama mahallede paniğe neden olurken, o anları cep telefonuyla çekip spiker gibi anlatan gencin diyalogları ise gülümsemeye neden oldu.

21 Kasım 2021 - 16:16 - Güncelleme: 21 Kasım 2021 - 16:30

Şanlıurfa'da iki gündür etkili olan yağışlar nedeniyle Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesinde bulunan bir trafoda aşırı ısınma sonucu patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından mahallede elektrik kesildi. Patlama sırasında çıkan alevler ve kıvılcımlar ise mahallede paniğin yaşanmasına neden oldu. Patlama sesi üzerine dışarı çıkan genç ise o anları cep telefonuyla kaydetti.

Alev topuna dönen direğin altında park halindeki araçların da yanma tehlikesini gören genç olayı bir yandan kaydedip, bir yandan da spiker gibi anlatmaya çalıştı. O anları saniye saniye kaydeden genç, "Evet arkadaşlar Şanlıurfa Yenice Mahallesi elektrik teli koptu ve patlama yaşanıyor. Mahallenin trafosu yanarken, Arabayı da havaya uçurabilir. Eyyübiye'nin bütün trafoları patlıyor. Hepsi patlıyor. Oradaki yanıyor, bak cırcır ediyor. Hadi kendinize iyi bakın" ifadeleri videoyu izleyenleri gülümsetti. 
Yaşanan trafo patlamasının ardından uzun süre elektriksiz kalan mahalleye ekiplerin bakım onarım çalışması sonrası yeniden elektrik verilmeye başlandı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda