Urfalı fotoğrafçı aldığı ödül ile bir ilke imza attı!

Urfalı fotoğrafçı aldığı ödül ile bir ilke imza attı!

2020 evlilik sektörünün enlerini belirleyen 'Gelin Damat Dergisi Ödülleri' sahiplerini buldu. Türkiye’de yılın en iyi çıkış yapan fotoğraf sanatçısı seçilen Şanlıurfalı Fotoğrafçı Mahir Çoban, aldığı ödül ile bir ilke imza attı.

12 Kasım 2020 - 16:00 - Güncelleme: 12 Kasım 2020 - 16:32

Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödül Töreni, Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün sunuculuğunda, Conrad İstanbul Bosphorus'ta gerçekleşti. Geceye, evlilik sektörü, sanat, siyaset ve magazin dünyasından tanınmış isimler katıldı.

Evlilik sektöründe başarılı 50 firma ve kişinin ödüllendirildiği gecede Şanlıurfalı Fotoğrafçı Mahir Çoban’da, ulusal çapta aldığı ödül ile kentte bir ilke imza attı.  

2020 yılı Türkiye’de yılın en iyi çıkış yapan Fotoğraf Sanatçısı ödülünü alan Mahir Çoban, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bu ödülü alan tek firmanın ‘Mahirçobanfotoğrafçılık’ olduğunu kaydetti.

Memleketine bu ödülü kazandırdığı için mutlu olduğunu söyleyen Çoban, “Bu ödül İçin uzun zamandır emek veriyordum. Sonunda hakettiğimiz ödülü alıp memleketimiz Şanlıurfa’ya kazandırdık. Bugüne kadar ulusal anlamda bizim sektörde hiç ödül gelmemiş memleketime ilk kez ulusal çapta bir ödül getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Fotoğraf aşkıyla Türkiye’nin ve dünyanın her yerini geziyorum ve gezmeye devam edeceğim. Çıktığım bu yolculukta benden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...