Urfalı çocuklar robotlarla buluşacak

Urfalı çocuklar robotlarla buluşacak

Teknolojiye ilgi duyan Şanlıurfalı çocuklar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde robotlarla buluşacak. 10-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve STEM Merkezi ile ortak gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar robotların gizemli dünyasını keşfedecek.

06 Şubat 2018 - 17:23

Eğitsel ve bilimsel çalışmalarla çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunan Şanlıurfa Piazza AVM, bu kez teknoloji meraklısı minik konuklarını ağırlayacak. Alışveriş merkezinin etkinlik alanında 10-11 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan robot ve kodlama yazılım atölyesinde Şanlıurfalı çocuklar hayal dünyalarında geliştirdikleri kendi robotlarını tasarlayacak.

Atölye çalışmasına katılacak çocuklar, hem sistematik düşünme, problem çözebilme, olaylar arasındaki ilişkileri görebilme ve yaratıcı düşünebilme gibi yetenekler kazandıran programlama hakkında da bilgi sahibi olacak hem de elektroniğin parçalarını, devre elemanlarını, sensörleri ve motorları inceleme fırsatı bulacaklar.

Gün ışığını içine alan mimarisi, ulusal ve uluslararası marka karması, her zevke, bütçeye uygun ürün seçenekleri ile Şanlıurfalıların buluşma noktası olan Piazza AVM’nin atölye çalışmasında  bilişim dünyasında heyecanlı bir yolculuğa çıkmak isteyen çocuklar, danışma birimlerine başvurarak ön kayıt yaptırabilecek.

Kaynak: Ajans Urfa

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
Vali Şıldak: 2024'te Şanlıurfa'ya davetlisiniz…
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine inanamadı
İbrahim Tatlıses'in programına katılanları görenler gözlerine...