Urfa Vekili Kasım Gülpınar’dan dikkat çeken açıklamalar

Urfa Vekili Kasım Gülpınar'dan dikkat çeken açıklamalar

Eyyübiye Belediyesi'nin toplu açılış törenine katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar parti içindeki bazı isimlere seslenerek "Aramızda yanlış yapanlar mutlaka olur, olacaktır ama bunlar temizlenecek. Kimse kusura bakmasın" dedi.

09 Ekim 2021 - 21:20 - Güncelleme: 09 Ekim 2021 - 22:36

Eyyübiye Belediyesi tarafından bugün düzenlenen toplu açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'ın konuşmaları damga vurdu. 

15 Temmuz Mahallesi'nde düzenlenen törene Vekil Gülpınar'ın yanısıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, ev sahibi Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, bazı Sivil Toplum Kuruluşu başkanları ve vatandaşlar katıldı. Tören halk oyunları gösterisi ile başladı ve protokol konuşmaları ile devam etti.

VEKİL GÜLPINAR: ÖYLE BEDAVA LOKMA YOK

Bir konuşma yapan Vekil Gülpınar dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eksiklikler olduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajı veren Vekil Gülpınar muhalefet için de şöyle konuştu:

"Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe burada muhalefetin hiçbir zaman, hiçbir şansı olmayacak ama eksiklikler var. Zaman zaman yanlış giden işler var. Bunların hepsini kabul ediyorum. Bunları yine düzeltecek olan değerli liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bu değerli kadrolar. Öyle bedava lokma yok. Burada bir emek, 20 yıllık bir emek, bir sevda var. Bizi biz yapan AK Parti belediyeciliği anlayışı var. İşte bu yapılan hizmetler bizim AK Parti belediyeciliğinin en önemli tezahürüdür. İnşallah bunun devamı gelecek. Zaten geleceğini de hep birlikte gördük. Yeni Eyyübiye'yi gördüğümüzde, yeni rezerv alanını izlediğimizde burada heveslenmemek, geleceğe dair ümit beslememek mümkün değil. İnşallah yeni Eyyübiye'yi bu kadrolarla gerçekleştirip sizlerin hizmetine sunacağız. Eksiklikler var kabul ediyorum ama şunu da takdir edersiniz ki sıfırdan bir şey yapmak başka olan bir yapıyı hele böyle bir keşmekeşi düzeltmek çok daha zor. Biz zor olanı başaracağız. Bu parti zaten zor işlerin partisi. Sağlık ocağı da, okul da, bütün sıkıntılar hallolur bundan kimsenin şüphesi olmasın."

"VATANDAŞLARIN MAĞDURİYETİNDEN İSTİFADE ETMEYE ÇALIŞANLAR KARŞILIK BULMAYACAK"

İsim vermeden eleştirilerini sürdüren Vekil Gülpınar "Taş üstüne taş koymayan, bir çivi çakmayan hiçbir idarecinin, tecrübesi olmayan insanların buraya gelip vatandaşların bazı mağduriyetlerinden istifade etmeye çalışması vatandaş karşısında kesinlikle karşılığını bulmayacaktır. Bundan kesinlikle eminim. Çünkü özellikle Urfa halkı sağduyuludur. Her zaman bizim yanımızda durmuş, durmaya da devam edecektir. Yeter ki biz birliğimizi beraberliğimi bozmayalım" dedi. 

"YANLIŞ YAPANLAR TEMİZLENECEK"

Parti içinde yanlış yapanlar olduğunu belirten Vekil Gülpınar şahsi menfaat gözetenlere de şu sözlerle seslendi:

"Aramızda yanlış yapanlar mutlaka olur, olacaktır ama bunlar temizlenecek. Allah güç verdiği müddetçe ben o insanların temizlenmesi için elimden gelen gayreti, sizlerle beraber yanlış yapana bu partide yer vermemeye onun önünü kesmeye gayret edeceğiz. Kimse kusura bakmasın. Bu kolay bir emanet değil. Öyle birilerinin şahsi menfaatlerine kurban edilecek bir dava değil."

BAŞKAN KUŞ: HAYIRLI OLSUN

"Vatandaşlarımızın bize çok sitemleri, serzenişleri vardı. Seçimdem önce çöyle demiştik. Esnafımız, vatandaşımız emredecek biz yapacağız. Eyyübiye'yi Eyyübiye'de oturanlar yönetecek demiştik. Vatandaşımız emretti biz de onlara bu hizmetleri kazandırdık " diyerek projelerin hayırlı olmasını diledi. 

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile Şelale Parkı, Kitap Otağı, Yardımcı Parkı, 5 halı saha ve 3 muhtar evi hizmete açıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda