Urfa’nın ilçesine çok amaçlı park kazandırılıyor

Urfa'nın ilçesine çok amaçlı park kazandırılıyor

Viranşehir Belediyesi ve Şanlıurfa YİKOB iş birliğiyle Şırnak Mahallesinde çok amaçlı park için çalışmalara başlandı.

04 Mayıs 2020 - 18:40 - Güncelleme: 04 Mayıs 2020 - 19:14

Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) iş birliğiyle ilçenin Şırnak Mahallesinde modern ve çok amaçlı park için çalışmalar başladı. 12 bin metre karelik alanda yapılacak olan parkta halı saha, basketbol, voleybol, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, çocuk oyun grupları bulunacak. Temeli atılan tesiste Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci incelemelerde bulundu.

Viranşehir’e modern ve çok amaçlı bir yeşil alan kazandırdıklarını ifade eden Salih Ekinci, parkın çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Viranşehir’e yakışır çalışmalar yürütmeye çalıştıklarını ifade eden Ekinci, "YİKOB, yani Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı ile birlikte Şırnak mahallemizde böyle bir proje yaptık. 12 bin metrekarelik alan üzerinde olacak parkımızda gençlerimiz spor yapabilecek ve sosyal aktiviteler düzenleyebilecekler. Parkımızda halı sahamız olacak, voleybol, basketbol, yürüyüş parkurları, çocuk oyun gruplarının yanı sıra yeşil alanlar da olacak" ifadelerini kullandı.

Çalışmaların süratle devam ettiğinin altını çizen Ekinci, "Salgın hastalık nedeni ile ülke genelinde her alanda çalışmalar aksadı. Fakat biz yine de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tesisimizin kaba inşaatını Ramazan Bayramından önce bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Proje için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’e de teşekkür eden Ekinci, "Bu projemizde bize destek olan, belediyemize tüm imkanlarını sunan, Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin’e çok teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda