Urfa’da sağlık çalışanlarına saldırı (Videolu)

Urfa'da sağlık çalışanlarına saldırı (Videolu)

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan 8 Nolu Nihat Demirelli Aile Sağlık Merkezine gelen kimliği belirsiz 2 kişi sağlık çalışanlarına saldırdı. Sağlık çalışanları saldırganların ellerinden kapıyı kapatarak kurtuldu.

13 Ekim 2021 - 10:43 - Güncelleme: 13 Ekim 2021 - 14:01

Olay, Eyyübiye Mahallesinde bulunan 4 Nolu Nihat Demirelli Aile Sağlığı Merkezinde yaşandı. İddiaya göre, İsmail A., beraberindeki Abdulkadir A.’yla reçete yazdırmak için aile hekimi Doktor Mehmet Emin K.’nin odasına girdi. İsmail A. ile doktor arasında reçetesiz ilaç aldırma isteğinden dolayı sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken öfkelenen İsmail A., güçlükle dışarıya çıkarıldı ve Aile Sağlığı Merkezinin kapı ve pencereleri kapatıldı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Korku dolu anların yaşanmasına neden olan tartışmada İsmail A. ile yanındaki kuzeni Abdulkadir A., sağlık ocağının kapı ve penceresini tekme ve yumruk atarak tehditler savurdu.  O anlar ise bir hemşire tarafından saniye saniye kaydedildi. Sağlıkçıların durumu polise bildirmesinin ardından saldırganlar sağlık ocağından uzaklaşırken, polis ekipleri daha sonra iki saldırganı gözaltına aldı.

KİLİT VURULDU

Şahısların yakınlarının ikinci kez Aile Sağlığı Merkezi’ne baskın yapması endişesinden sağlık merkezi güvenlik amacıyla kapatıldı. Saldırı anında ve sonrasında merkeze gelen hastalarsa muayene olamadıkları için mağdur oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda