Urfa’da öğrencilerini istismar eden öğretmene hapis cezası!

Urfa'da öğrencilerini istismar eden öğretmene hapis cezası!

Şanlıurfa’da görev yaptığı okuldaki kız öğrencilere cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan müzik öğretmeni Mehmet Emin K., 30 yıl 6 ay hapis cezasına  çarptırıldı.

12 Ekim 2021 - 14:00 - Güncelleme: 12 Ekim 2021 - 16:04

Şanlıurfa’da özel bir okulda müzik öğretmenliği yapan Mehmet Emin K., kız öğrencilerini taciz ettiği gerekçesiyle 3 Şubat 2020’de tutuklanmıştı.  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında “cinsel istismar” ile “hürriyeti tahdit” suçlarından hazırlanan iddianameden yargılanan müzik öğretmeninin yargılanması tamamlandı.

 

Şanlıurfa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına, sanık Mehmet Emin K. tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşmada sanık avukatı ile Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Urfa İl Temsilcisi Avukat Cemile Karaboğa da hazır bulundu.

Duruşma iddia makamının esas hakkında mütalaasını tekrar etmesiyle başladı. Savcı sanık Mehmet Emin K.’nin 3 çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan cezalandırılmasını talep etti.

Savunma için söz alan sanık Mehmet Emin K. iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, beraatını talep etti.

Avukat Cemile Karaboğa ise sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını gerektiğini belirtti.

30 YIL 6 AY HAPİS VERİLDİ

Sanık ve avukatın savunmalarından sonra verilen kısa aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Mehmet Emin K.’ye 3 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 30 yıl 6 ay hapis cezası verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Lider Karaköprüspor ilk yarıyı namağlup bitirmek istiyor
Şanlıurfaspor'a ceza yolda
Şanlıurfaspor'a ceza yolda